REFERENCER

Det er en taknemmelig opgave at skrive denne anbefaling, for det har i alle henseender været en fornøjelse at samarbejde med Deniz Serinci, og jeg iler straks med at slå fast at jeg uden at blinke kan anbefale ham i alle mulige og umulige journalistiske sammenhænge.

Deniz Serinci medvirkede denne sommer i det daglige satiriske phone-in-program ”Hipster Glistrup”. Her skulle han besvare lytternes spørgsmål om Islam, og det var ingenlunde en nem opgave. Dels er direkte, prime time, landsdækkende radio en situation som nemt kan få nerverne på højkant, og det kan man så løfte op i 10ende potens når emnet er Islam. Men gennem hele forløbet var Deniz Serinci kold som is, og besvarede stille og roligt alle de spørgsmål som lytterne præsenterede ham for. Og ikke kun det; han besvarede lytternes spørgsmål på en forbilledlig måde, som dels afslørede en dyb indsigt i Islam, men også at Deniz Serinci er knusende dygtig til at formidle svært stof på en måde så alle kan forstå det.

Mads Brügger, programchef, Radio24syv.dk, +4525187025, mads@radio24syv.dk

——————————————-

Jeg kan varmt anbefale Deniz Serinci som journalist. Han er hårdtarbejdende, vedholdende og dygtig, og han har øje for den gode historie.

I artikler i Information har Deniz afdækket vigtige sager om blandt andet Syrienskrigere, som det helt enestående er lykkedes ham at få i tale, og som han har fulgt gennem længere tid. Han har også skrevet om tyrkiske forhold og om det armenske folkemord, som han har sat ind i en dansk kontekst ved at sætte fokus på den danske regerings afvisning af at anerkende folkemordet.

Deniz har et dybdegående kendskab til Mellemøsten og et unikt kildenetværk både i udlandet og blandt nydanskere. Det giver ham nogle åbenlyse fordele som formidler af mellemøstlige forhold. Samtidig har
han opbygget en stor viden om radikalisering og om integrationsspørgsmål. Alt sammen formår han at udnytte i sin journalistik.

Som redaktør er det en fornøjelse af arbejde sammen med Deniz. Han har styr på sin dokumentation, og han lytter opmærksomt på forslag til justeringer og er god til at tilpasse sine tekster efter redaktørens ønsker.

Anton Geist, indlandsredaktør/ Dagbladet Information, København 14. juni 2015

——————————————-

Vi bruger hyppigt Deniz Serinci som kilde på Radio24syv’s udenrigsmagasin Datolinjen.

Hans viden om Tyrkiet, Mellemøsten og aktuelle udviklinger i regionen vedrørende politik og sikkerhed er imponerende. Taget hans alder i betragtning er hans indsigt og grundighed helt exceptionel.

Han har en helt usædvanlig begavelse og analytisk sans. 

Anne Sofie Allarp, vært, udenrigsredaktør, Radio24Syv, 26. august 2015

——————————————-

Jeg har flere gange arbejdet sammen med Deniz Serinci, der har hjulpet med research til historier om konflikten i de kurdiske områder. Hver gang har han arbejdet hurtigt og professionelt. Gennem sit store netværk og indsigt har han skaffet mig adgang til kilder i de kurdiske miljøer, som jeg ikke selv kunne få adgang til. Jeg vil derfor anbefale Deniz Serinci til alle der måtte have brug for solid journalistisk assistance indenfor denne genre.

Peter Eggert Vesterlund, Journalist, TV 2 | Nyhederne 

——————————————-

Jeg spærrer altid øjnene ekstra op når der kommer noget nyt på tryk fra Deniz B. Serinci. Jeg ved at der i så fald vil være tale om indsigtsfulde og grundige analyser om den seneste udvikling i Mellemøsten. Man kan ofte følge hans detaljerede beretninger fra udviklingen i Syrien, Tyrkiet og Irak, oftest om kurderne, i enten Information eller Weekendavisen.

David Jano, cand.mag i Mellemøststudier og ofte brugt ekspert i Israel og Mellemøsten i diverse danske medier.

——————————————-

Deniz Serinci har skrevet reportager og nyhedsartikler for Information fra Danmark og de kurdiske områder i Tyrkiet. Deniz har et usædvanligt godt kildenet, en stor viden om sit stofområde og behageligt gemyt, der gør det til en fornøjelse at samarbejde med ham.

Emil Rottbøll, Udlandsredaktør på Dagbladet Information

——————————————-

Deniz har været i praktik hos TV-Bella. Jeg har oplevet ham som en flittig, objektivt og fair journalist, der gør sit arbejde grundigt. Hver gang er han gået til arbejdet med oprejst pande, og er generelt et initiativrigt og målrettet menneske, der er i stand til at arbejde selvstændigt og kreativt med enhver krævende opgave.

Som researcher har han aldrig givet op og vist en utrolig evne til at finde de mest relevante kilder. Som tv-vært har han været en fremragende fortæller, der formidler med indlevelse og begejstring. Som noget sjældent har Deniz ligeledes formået at få ellers mediesky Syrienskrigere i tale.

I forhold til det tekniske har Deniz vist sig at være utrolig lærenem og medrivende engageret. Han har i det hele taget arbejdet med en entusiasme, som gør det til en fornøjelse at arbejde sammen med ham.

Jeg vil hermed anbefale ham på det varmeste.

Dzenana Colo, Forstander, TV-Bella København

——————————————-

Et af de mest kompetente indlæg, vi har haft længe, fra en meget vidende og velformuleret foredragsholder.

Kai Kristoffersen , Vejle Nord Rotary Klub

——————————————-

Deniz Serinci har i løbet af sin tætte relation til Mellemøstens historie kultur og religion opnået et særdeles godt kendskab til området, herunder mellemøstrelaterede forhold i dansk og europæisk sammenhæng. Det har været yders lærerigt for mig, at følge med i de mange foredrag, Deniz har afholdt.  Det er mig i forlængelse heraf en glæde at give de bedste anbefalinger i forbindelse med en ansøgning om job.

Halime Oguz, Integrationsvejleder, Københavns Kommune, 1. september 2014

——————————————-

På Nørre Gymnasium har vi haft besøg af Deniz Serinci som oplægsholder. Emnet var “Tyrkiets udenrigspolitik i forhold til borgerkrigen i Syrien”, som Deniz på overbevisende vis præsenterede for os. Deniz var meget vidende om emnet, som eleverne tydeligt kunne mærke og hans rolige behagelige stil virkede godt. Elevernes spørgsmål svarede Deniz beredvilligt på på glimrende vis og spørgsmålene i sig selv var et bevis på, at Deniz havde publikum med sig. Samtidig krydrede Deniz oplægget med personlige oplevelser, hvilket var særdeles godt. Jeg kan derfor anbefale Deniz Serinci som oplægsholder.

Kaj Pinholt Jespersen, Lektor i samfundsfag og psykologi på Nørre Gymnasium

——————————————-

Deniz Serinci holdt et spændende, veltilrettelagt og vel modtaget foredrag på engelsk om kurderne og Kurdistan for vore amerikanske studerende i 2012. Jeg kan varmt anbefale ham som oplægsholder i en hvilken som helst sammenhæng.

Matthias Bjørnlund, historiker, lektor på DIS (Danish Institute for Study Abroad), forfatter og foredragsholder

——————————————-

Deniz besidder store kommunikationsmæssige og personelle færdigheder. Desuden er han struktureret og pålidelig. Deniz har en stor viden om kultur, politik og religion i Mellemøsten, især Tyrkiet og Irak.

Jens Juul Petersen, Program Koordinator, Danmission

——————————————-

BOOK OPLÆG

INTERVIEWS

  • Tv
  • Aviser
  • Radio

KONTAKT INFO

Mail : deniz@serinci.dk
Telefon : 26835664